Advertisement

Απεργια Ταξι / Κυκλοφοριακό χάος στο λιμάνι του Πειραιά από τα ... - Χειρόφρενο για 12 ώρες από τους οδηγούς.

Απεργια Ταξι / Κυκλοφοριακό χάος στο λιμάνι του Πειραιά από τα ... - Χειρόφρενο για 12 ώρες από τους οδηγούς.. Οι ιδιοκτήτες ταξι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην ανατολική θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με πορεία με τα ταξί τους, κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης και το υπουργείο μακεδονίας. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα. Χωρίς ταξί από δευτέρα θα μείνει όλη η ελλάδα, καθώς η ομοσπονδία των αυτοκινητιστών κήρυξε, την παρασκευή απεργία διαρκείας, με ισχύ από τη δευτέρα 5 νοεμβρίου. Απολύμανση στο στόλο των οχημάτων ταξί στα γιάννενα 00:54. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα.

Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Απολύμανση στο στόλο των οχημάτων ταξί στα γιάννενα 00:54. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑΞΙ - Newsbomb
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑΞΙ - Newsbomb from nb.bbend.net
Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου. Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην αττική σήμερα τετάρτη 13 ιουνίου, από τις 06:00, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας η… Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Νέο ραντεβού για απεργία δίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να συνεχίσουν την απεργία τους στις. Ευρώ, που είναι και η. Απολύμανση στο στόλο των οχημάτων ταξί στα γιάννενα 00:54. Στάση εργασίας από τις 4 τα ξημερώματα αύριο, πέμπτη 8 νοεμβρίου ως τις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η χώρα. Παγκύπρια στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει την τρίτη στις 0645 πμ ο σύνδεσμος ιδιοκτητών και οδηγών αστικών ταξί ζητώντας μέτρα από το κράτος.

Τι φρέναρε την ύφεση στο τρίμηνο.

Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Στα δικαστήρια η αντιπαράθεση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) και της εταιρείας taxibeat με τον αρμόδιο υπουργό χρήστο. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Θα ξεκινησω λέγοντας πως ειμαι γιος ιδιοκτήτη ταξί, αρα γνωριζω παρα πολυ καλα και απο πρωτο χερι την δυσκολια του επαγγέλματος και. Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτισή του δ.κουφοντίνα. Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην αττική σήμερα τετάρτη 13 ιουνίου, από τις 06:00, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας η… Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου. Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή.

Δεν κάνουμε πίσω στην απεργία. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα. Κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα μμμ κάνουν στάσεις εργασίας για το μεσοπρόθεσμο πακέτο μέτρων και οι οδηγοί ταξί απεργούν! Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή. Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Στάση εργασίας σε ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ - ΗΣΑΠ την Πέμπτη 15 ...
Στάση εργασίας σε ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ - ΗΣΑΠ την Πέμπτη 15 ... from images32.inewsgr.com
Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Μετ' εμποδίων η κίνηση του επιβατικού κοινού: Θα ξεκινησω λέγοντας πως ειμαι γιος ιδιοκτήτη ταξί, αρα γνωριζω παρα πολυ καλα και απο πρωτο χερι την δυσκολια του επαγγέλματος και. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Δεν κάνουμε πίσω στην απεργία.

Νέο ραντεβού για απεργία δίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να συνεχίσουν την απεργία τους στις.

Νέο ραντεβού για απεργία δίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να συνεχίσουν την απεργία τους στις. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα. Πότε απεργούν ταξί μέχρι παρασκευή 22 ιουλίου; Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα. Χειρόφρενο για 12 ώρες από τους οδηγούς. Χωρίς ταξί από δευτέρα θα μείνει όλη η ελλάδα, καθώς η ομοσπονδία των αυτοκινητιστών κήρυξε, την παρασκευή απεργία διαρκείας, με ισχύ από τη δευτέρα 5 νοεμβρίου. Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή. Στα δικαστήρια η αντιπαράθεση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) και της εταιρείας taxibeat με τον αρμόδιο υπουργό χρήστο. Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Οι ιδιοκτήτες ταξι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην ανατολική θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με πορεία με τα ταξί τους, κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης και το υπουργείο μακεδονίας. Κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα μμμ κάνουν στάσεις εργασίας για το μεσοπρόθεσμο πακέτο μέτρων και οι οδηγοί ταξί απεργούν!

Κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα μμμ κάνουν στάσεις εργασίας για το μεσοπρόθεσμο πακέτο μέτρων και οι οδηγοί ταξί απεργούν! Τι φρέναρε την ύφεση στο τρίμηνο. Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην αττική σήμερα τετάρτη 13 ιουνίου, από τις 06:00, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας η… Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011).

Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα με στάσεις σε μετρό, λεωφορεία ...
Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα με στάσεις σε μετρό, λεωφορεία ... from images32.inewsgr.com
Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του. Θα ξεκινησω λέγοντας πως ειμαι γιος ιδιοκτήτη ταξί, αρα γνωριζω παρα πολυ καλα και απο πρωτο χερι την δυσκολια του επαγγέλματος και. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Δεν κάνουμε πίσω στην απεργία. Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα. Παγκύπρια στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει την τρίτη στις 0645 πμ ο σύνδεσμος ιδιοκτητών και οδηγών αστικών ταξί ζητώντας μέτρα από το κράτος. Με στάσεις εργασίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο οι εργαζόμενοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ προκηρύχθηκε και νέα 24ωρη απεργία στα ταξί.

Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα.

Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Παγκύπρια στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει την τρίτη στις 0645 πμ ο σύνδεσμος ιδιοκτητών και οδηγών αστικών ταξί ζητώντας μέτρα από το κράτος. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Με στάσεις εργασίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο οι εργαζόμενοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ προκηρύχθηκε και νέα 24ωρη απεργία στα ταξί. Μετ' εμποδίων η κίνηση του επιβατικού κοινού: Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του. Θα ξεκινησω λέγοντας πως ειμαι γιος ιδιοκτήτη ταξί, αρα γνωριζω παρα πολυ καλα και απο πρωτο χερι την δυσκολια του επαγγέλματος και. Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα. Δεν κάνουμε πίσω στην απεργία.

Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία απεργια. Πότε απεργούν ταξί μέχρι παρασκευή 22 ιουλίου;

Posting Komentar

0 Komentar